Over Ons


Onze Geschiedenis

U kiest voor ons als u op zoek bent naar een specialist op het gebied van versnellingsbak revisie.

Carrec Versnellingsbak Revisie is opgericht in 1988 en is in de afgelopen 30 jaar uitgegroeid tot versnellingsbak revisie specialist van handgeschakelde versnellingsbakken. Zelfs een klein versnellingsbak reparatie eist gedegen kennis, jaren evaring en een goed inzicht in het kiezen van de juiste gereedschappen en onderdelen.

Onze aanpak

ultrasoon reiniger

Alle versnellingsbakken worden volledig uit elkaar gehaald en worden alle onderdelen grondig gereinigd in een ultrasoon bad. Het reinigen met ultrasoon is de meest moderne reinigingsmethode. Zelfs moeilijk te bereiken plekken worden behandeld. Daarna doen wij elke onderdelen uitvoerig inspecteren op eventueel slijtage.


Audi S5 inwendig.

Vanzelfsprekend wordt alles wat kapot, versleten of niet voldoet aan de fabrieksspecificaties vervangen en gemonteerd met de juiste afstellingen. Het kan zijn dat het betreffende onderdeel gewoon versleten is, maar meestal is dit niet het geval. Door de juiste modificaties aan te brengen kunnen wij voorkomen dat mankementen terugkomen.


Ford Focus TDI

De betreffende versnellingsbak wordt geassembleerd, getest, en voorzien van 12 maanden garantie. Kosten voor revisie en vervangen versnellingsbak altijd vooraf. Indien nodig kunnen wij u defect versnellingsbak demonteren, reviseren, en terug monteren in de auto eventueel met een nieuwe koppelingsset indien u dat wenst.

Over Ons

Carrec Versnellingsbak Revisie is opgericht in 1988 en is in de afgelopen 30 jaar uitgegroeid tot versnellingsbak revisie specialist op het gebied van handgeschakelde versnellingsbakken.

Versnellingsbak Problemen

Versnellingsbak Modificatie

Versnellingsbakken

Versnellingsbak Revisie Kosten

Linkpartners

Onze Websites

www.carrec-versnellingsbak-revisie.nl

www.versnellingsbak-revisie-carrec.be

www.versnellingsbak-revisie.com

Versnellingsbak Specialist

Vanzelfsprekend mag iedereen zich als versnellingsbak specialist of revisie specialist uitgeven, maar er is meer nodig om de moderne transmissie techniek te begrijpen. Dit vereist behoorlijk wat jaren evaring, een goed inzicht in de versnellingsbak onderdelen en de juiste gereedschappen. Zelfs een klein versnellingsbak reparatie eist gedegen kennis. Na meer dan 30 jaar ervaring heeft Carrec Versnellingsbak Revisie de kwalificatie specialist verdiend.

Contact

 • Telefoon:
  00-31-475494155
 • Mobiele Telefoon:
  00-31-654756120
 • Email:
  carrec@hotmail.nl
 • Adres:
  Geenraderweg 14 A
  6095 AR, Baexem
  Nederland