Wat wij bieden


Vraag een gratis offerte aan. Wij doen altijd geheel vrijblijvend een prijsopgave voor het door ons uit te voeren werkzaamheden. De laagste prijs is niet altijd de beste prijs, maar bij ons kun je rekenen op goede service, veel ervaring, scherpe prijs en een snelle afhandeling van u versnellingsbak probleem.Om te achterhalen welke onderdelen defect zijn is niet zo moeilijk. Echter, om te begrijpen waarom deze onderdelen defect geraakt zijn, is jarenlange deskundigheid en ervaring met het reviseren van versnellingsbakken, een must. Het kan zijn dat het betreffende onderdeel gewoon versleten is, maar meestal is dit niet het geval. Meestal heeft de slijtage te maken met constructie- of ontwerpfouten van de betreffende versnellingsbak, waardoor een mankement steeds weer terugkomt in een zelfde type transmissie. Koopt u een tweedehands versnellingsbak, dan is de kans groot dat deze vrij snel weer kapot gaat. Soms is het gewoon een montagefout vanaf de fabriek, maar ook dit moet worden opgespoord om herhaling te voorkomen.

Walter Huskens, Eigenaar bij "Carrec Versnellingsbak Revisie"


Versnellingsbak revisie


Versnellingsbak revisie van handgeschakelde versnellingsbakken voor zowel garage bedrijven als particulieren. Versnellingsbakken voor revisie worden volledig uit elkaar gehaald en worden alle onderdelen grondig gereinigd in een ultrasoon bad. Daarna wordt elke onderdelen uitvoerig inspecteren op eventueel slijtage.

Versnellingsbak Revisie Info

Versnellingsbak modificatie


Maar ook als u speciale wensen heeft bent u bij Carrec Versnellingsbak Revisie aan het juiste adres. Bijvoorbeeld het laten inbouwen van een nieuwe sperdifferentieel of een versterkte versnellingsbak behuizing. Ook is het eventueel mogelijk een ander eindoverbrenging te laten monteren of een versterkt differentieelhuis te laten inbouwen.

Versnellingsbak Modificatie Info

Versnellingsbak vervangen


Uw kan kiezen om de versnellingsbak los aan te leveren of de geheel auto, dan doen wij de versnellingsbak demonteren, reviseren en terug monteren in de auto, eventueel met een nieuwe koppelingsset indien u dat wenst. Kosten voor revisie en vervangen versnellingsbak altijd vooraf. Je kan rekenen op betrouwbare service en garantie tot 12 maanden.

Versnellingsbak Vervangen Info

Gebruikte versnellingsbak


Misschien ben je op zoek naar een gebruikte versnellingsbak of versnellingsbak onderdelen, ook dan kan je bij Carrec Versnellingsbak Revisie terecht. Bij ons is altijd een oplossing te vinden voor u versnellingsbak probleem. Ook voor oldtimers kunt u bij ons terecht.

Gebruikte Versnellingsbak InfoWaarom ons kiezen voor versnellingsbak revisie

U kiest voor ons als u op zoek bent naar een specialist op het gebied van versnellingsbak revisie. Carrec Versnellingsbak Revisie heeft de kennis en professionaliteit in huis om u te helpen. Wij zijn specialisten op dit gebied, zeer ervaren en deskundig. Je krijgt bij ons tot 12 maanden volledige garantie!

Hoe wij werken bij een versnellingsbak revisie

Bel ons of stuur een e-mail voor een geheel kosteloos en vrijblijvend prijsopgave. Je levert ons de versnellingsbak of de geheel auto aan. De versnellingsbak wordt vakkundig uit elkaar gehaald en gereviseerd. Je bent weer verzekerd van jarenlang rijplezier.

Doorlooptijd versnellingsbak revisie

Wil je snel geholpen worden, dat kan. Indien op vooraad kan het nog dezelfde dag. Je eigen versnellingsbak reviseren duurt gemiddeld 2 dagen. Uw revisie versnellingsbak door Carrec te laten uit / inbouwen duurt ook gemiddeld 2 dagen. Mogelijkheid voor een leenauto bij een revisie of reparatie.

De laagste prijzen voor versnellingsbak revisie

De kosten van een fabrieks nieuwe versnellingsbak zijn vele malen meer dan de prijs die je betaalt voor een gereviseerde versnellingsbak. De juiste diagnose voorkomt onnodig hoge versnellingsbak revisie kosten. Kosten voor revisie en vervangen versnellingsbak vooraf. Bij ons vind u altijd de beste prijs.

Over Ons

Carrec Versnellingsbak Revisie is opgericht in 1988 en is in de afgelopen 30 jaar uitgegroeid tot versnellingsbak revisie specialist op het gebied van handgeschakelde versnellingsbakken.

Versnellingsbak Problemen

Versnellingsbak Modificatie

Versnellingsbakken

Versnellingsbak Revisie Kosten

Linkpartners

Onze Websites

www.carrec-versnellingsbak-revisie.nl

www.versnellingsbak-revisie-carrec.be

www.versnellingsbak-revisie.com

Versnellingsbak Specialist

Vanzelfsprekend mag iedereen zich als versnellingsbak specialist of revisie specialist uitgeven, maar er is meer nodig om de moderne transmissie techniek te begrijpen. Dit vereist behoorlijk wat jaren evaring, een goed inzicht in de versnellingsbak onderdelen en de juiste gereedschappen. Zelfs een klein versnellingsbak reparatie eist gedegen kennis. Na meer dan 30 jaar ervaring heeft Carrec Versnellingsbak Revisie de kwalificatie specialist verdiend.

Contact

 • Telefoon:
  00-31-475494155
 • Mobiele Telefoon:
  00-31-654756120
 • Email:
  carrec@hotmail.nl
 • Adres:
  Geenraderweg 14 A
  6095 AR, Baexem
  Nederland